Online 5 mei markt!

Ohhh, wat mis ik de 5 mei Lombok markt dit jaar! Ik vind het ieder jaar weer een feest om daar met al mijn zelfgemaakte spulletjes te staan en zo veel leuke mensen langs mijn kraam te krijgen. Nieuwe bezoekers, maar ook terugkerende bezoekers die het leuk vinden om weer wat bij me te komen kopen. Die zelfs hun (bij mij gekochte) Lombok shirtje voor de gelegenheid aangetrokken hebben of weer nieuwe bijpassende kussens bij me kunnen kopen. Vooral al die leuke reacties geven me zoveel energie!

Met net zoveel energie heb ik nu wel een hele voorraad gemaakt voor een soort online 5 mei markt. Je kunt met 10% korting shoppen op bevrijdingsdag (de datum is 5-5, dus 5+5=10 ;)). Gebruik de kortingscode 5mei.

Ik ben tussen 12 en 20 uur thuis, zodat je direct je bestelling kan komen ophalen (natuurlijk met gepaste afstand en volgens de richtlijnen) of voor private shopping, omdat je toch graag even naar alle kussens, shirts of haarbandjes wilt kijken. Stuur me dan wel even van tevoren een berichtje op 06-24742401. Je kunt ook bij me pinnen.

En misschien wel heel leuk om vast iets voor je moeder te kopen!

Ik hoop je (bestelling) te zien!

ps. En omdat m’n energie na deze enorme productie wel een beetje op is, is het op = op. Je kunt kopen wat op voorraad is, zorg dus dat je er snel bij bent!

Goede doel Afrika collectie!

MEEKme heeft nu een speciale actie. Koop een Afrikaanse tas, haarband of scrunchie en draag bij aan een mooiere wereld.
De opbrengt van de verkoop van deze speciale collectie gaat naar Plan International, wat bijdraagt aan een betere toekomst voor kansarme meisjes uit Malawi.
Ik steun hiermee de actie van vriendin Leonie de Mik, die in juni 500 km gaat fietsen door Malawi om aandacht te vragen voor dit goede doel.
Jouw aankoop maakt het verschil! Van elke verkochte scrunchie gaat €6,75 naar het goede doel, van elke haarband €13,- en van elk tasje €14,50!
Look good and feel good!
Wil je meer weten over deze actie of wil je persoonlijk nog een donatie overmaken neem dan een kijkje op malawi.cycleforplan.nl/actie/leonie-de-mik
.
Update: De actie is voorbij en heeft €423,25 opgebracht! Lieneke, Frederieke, Karin, Roos, Irma, Christien, Saar, Tess, Yvonne, Arbel, Jessica, Harald, Ilse, Carissa, Loes, Liset, Babette, Brigitte, Mireille, Dirkje en Nina hebben samen 13 scrunchies, 18 haarbanden en 7 tasjes gekocht!
Namens Leonie heel erg bedankt voor je steun!

Sneak peak nieuwe producten 5 mei Lombok markt

Wat een voorbereidingen voor de 5 mei Lombok markt, maar wat een resultaat! #trots. Te koop ter hoogte van de Billitonkade 9 en later ook in de webshop! Wil je nu al iets? Stuur me dan een berichtje.

Naaiworkshop op 8 juni 2019

Maak je eigen (festival)outfitje in een dag! Kom een dag onder mijn begeleiding naaien en zet je eigen idee om naar een echte outfit! Bekijk het evenement hier en koop je kaartje!

Mutsworkshop in de molen

Deze winterse (derde kerst)dag is ideaal om lekker een middag te haken of breien in de molen onder het genot van warme choco of glühwein. Tijdens de workshop help ik je met de start van het maken van een muts en wat basistechnieken van het haken en/of breien. Inclusief wol voor je eigen muts (ik neem veel verschillende kleuren mee) en gebruik van haak- en breinaalden.

 

Aanvang workshop: 15.00
Entree: €14,-

Bekijk het event op Facebook

Instructies die ik tijdens de workshop gebruik vind je hier

Tasjes workshop molen de Ster

Tijdens deze workshop van MEEKme maak je een eigen ontworpen print op een linnen tasje. Je kunt hierbij gebruik maken van diverse materialen, zoals stempels, textielverf en -stiften, maar ook flock- en flexfolie. Een eigen stempel maken is ook een mogelijkheid. Als je zelf andere ideeën hebt; bijvoorbeeld een tasje wilt samenstellen van stoffen of een dubbelzijdig tasje wilt naaien of eigen hengsels maken, laat me het weten, dan neem ik die materialen ook mee!
Vanaf 8 jaar (maar volwassenen ook welkom)
Locatie: Molen de Ster, Molenpark 3, Lombok, Utrecht
Aanvang: 15:30
Deelname: € 8,-
Aanmelden: info@meekme.nl
Laat weten via Facebook dat je komt!

Naaiworkshops op 23 of 30 juni 2018

Maak je eigen (festival)outfitje in een dag! Kom een dag onder mijn begeleiding naaien en zet je eigen idee om naar een echte outfit! Bekijk het evenement hier en koop je kaartje!

10% Moederdagkorting!

Koop nu je Moederdagkado met 10% korting! Gebruik de kortingscode: moederdag18

5 Mei Lombok markt 2018!

Wat was het weer een hele fijne en geslaagde ochtend! Heel leuke reacties en veel verkocht. Stuur gerust nog berichtjes als je vragen hebt of iets op maat besteld wilt hebben! En bestel nu in de webshop wat al uitverkocht was zaterdag, want deze is nu ook bijgewerkt. Hieronder de foto’s van zaterdag.

Nieuwe items in de webshop

Meivakantie! Tijd om nieuwe dingen te maken en de 5 mei Lombokmarkt voor te bereiden. Hoe fijn! Een overzicht van een aantal nieuwe zelfgemaakte spullen in de webshop: