Sneak peak nieuwe producten 5 mei Lombok markt

Wat een voorbereidingen voor de 5 mei Lombok markt, maar wat een resultaat! #trots. Te koop ter hoogte van de Billitonkade 9 en later ook in de webshop! Wil je nu al iets? Stuur me dan een berichtje.

Naaiworkshop op 8 juni 2019

Maak je eigen (festival)outfitje in een dag! Kom een dag onder mijn begeleiding naaien en zet je eigen idee om naar een echte outfit! Bekijk het evenement hier en koop je kaartje!

Mutsworkshop in de molen

Deze winterse (derde kerst)dag is ideaal om lekker een middag te haken of breien in de molen onder het genot van warme choco of glühwein. Tijdens de workshop help ik je met de start van het maken van een muts en wat basistechnieken van het haken en/of breien. Inclusief wol voor je eigen muts (ik neem veel verschillende kleuren mee) en gebruik van haak- en breinaalden.

 

Aanvang workshop: 15.00
Entree: €14,-

Bekijk het event op Facebook

Instructies die ik tijdens de workshop gebruik vind je hier

Tasjes workshop molen de Ster

Tijdens deze workshop van MEEKme maak je een eigen ontworpen print op een linnen tasje. Je kunt hierbij gebruik maken van diverse materialen, zoals stempels, textielverf en -stiften, maar ook flock- en flexfolie. Een eigen stempel maken is ook een mogelijkheid. Als je zelf andere ideeën hebt; bijvoorbeeld een tasje wilt samenstellen van stoffen of een dubbelzijdig tasje wilt naaien of eigen hengsels maken, laat me het weten, dan neem ik die materialen ook mee!
Vanaf 8 jaar (maar volwassenen ook welkom)
Locatie: Molen de Ster, Molenpark 3, Lombok, Utrecht
Aanvang: 15:30
Deelname: € 8,-
Aanmelden: info@meekme.nl
Laat weten via Facebook dat je komt!

Naaiworkshops op 23 of 30 juni 2018

Maak je eigen (festival)outfitje in een dag! Kom een dag onder mijn begeleiding naaien en zet je eigen idee om naar een echte outfit! Bekijk het evenement hier en koop je kaartje!

10% Moederdagkorting!

Koop nu je Moederdagkado met 10% korting! Gebruik de kortingscode: moederdag18

5 Mei Lombok markt 2018!

Wat was het weer een hele fijne en geslaagde ochtend! Heel leuke reacties en veel verkocht. Stuur gerust nog berichtjes als je vragen hebt of iets op maat besteld wilt hebben! En bestel nu in de webshop wat al uitverkocht was zaterdag, want deze is nu ook bijgewerkt. Hieronder de foto’s van zaterdag.

Nieuwe items in de webshop

Meivakantie! Tijd om nieuwe dingen te maken en de 5 mei Lombokmarkt voor te bereiden. Hoe fijn! Een overzicht van een aantal nieuwe zelfgemaakte spullen in de webshop:

Kerstmarkt Molen de Ster

Buiten was het koud, sneeuwde het helemaal in de kerstsfeer, maar binnen hadden we glühwein en warme chocolademelk! Een gezellige binnenmarkt met de leukste Utrechtse spulletjes voor de feestdagen. MEEKme stond er dus ook met een kraampje. Heel veel leuks verkocht en hele leuke reacties! Ook de molenaars stonden er met hun koopwaar, zij lieten zien wat ze als ambachtelijke houtzagers in huis hebben. Tijdens de kerstmarkt kon je een kijkje nemen boven in de molen, begeleid door onze ervaren rondleiders.

Op het Lombok festival!

Ik sta vandaag met een kraampje op het Lombokfestival! Van 16 tot 20 uur op het Moskeeplein. Kom gezellig langs!